Startpagina

Sonkei is het Japanse woord voor respect, respect is wat wij ten alle tijden in het leven voor elkaar en de natuur moeten hebben. Sportschool Sonkei vindt het belangrijk dat ook binnen de martial arts respect is bij de deelnemers onderling en naar anderen toe.

De volgende onderdelen kunnen getraind worden: Taekwon-Do, Hapkido, Kumdo, kickboksen, zelfverdediging en conditietraining in zowel groepen als individueel. Ook voor mensen met een beperking.
De doelstelling van Sportschool Sonkei is om op een verantwoorde en deskundige wijze mensen op een plezierige en respectvolle manier kennis te laten nemen met de Martial Arts en hierbij tevens te werken aan de conditie, weerbaarheid, doorzettingsvermogen en het zelfvertrouwen.

De hoofdtrainer is ruim veertig jaar actief in de Martial Arts. Hij heeft een achtste dan in Taekwon-Do en een tweede dan in Hapkido. Daarnaast heeft hij cursussen gevolgd m.b.t. lessen geven in Taekwon-Do en Kickboksen. Ook heeft hij meer dan tien jaar lesgegeven in conditietraining.